fbpx
Fascia,  Hälsa

Vårens Rörlighetsskola fullbokad

En riktigt lyckad Rörlighetsskola genomfördes fram till jul – och den lilla gruppen om 8 stycken lärde känna varandra – och varandras utmaningar! En aktiv Facebookgrupp där veckans film med övningar som skulle göras hemma publicerades – och utmanades.

Den 17 januari startar en ny Rörlighetsskola som över 16 veckor får handfast rådgivning, övningar och pepp för att förändra sitt nuvarande mönster, som kanske inte har främjat rörligheten i takt med att vi blir äldre. Saker som tidigare gjordes utan begränsningar är nu förknippade med pust och ont.. men det behöver inte fortsätta att vara så!

Här tar vi kontroll över det som stagnerat, det som gör ont och möjliggör en ny rörligare livsstil.

Intresserad och har frågor? Mejla till rebecka@qiyogicarts.com eller ring 0768-71 89 56.

Varmt välkomna!
Rebecka

JAG HAR BLIVIT LÄNGRE!
Lotta Tarras
MIN KIROPRAKTOR ÄR LYCKLIG FÖR ATT JAG ÄNTLIGEN GÖR DET SOM HON VILL!
Samantha Persson
JAG HAR INTE KUNNAT BÖJA MITT KNÄ SÅHÄR DJUPT PÅ FLERA ÅR!
Linda Aronsson

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *