fbpx
Hälsa,  Klasser

Snart är våren här – och en kursstart!

Andra veckan i mars startar jag nya kurser i yoga och rörlighet! Jag gillar verkligen kombinationen av funktion och mental rörlighet! Hoppas att du hittar något som passar dig! Välkommen!

Du kan alltid höra av dig till mig om du vill droppa in en gång innan du bestämmer dig!

SCHEMA
12:00
12:30
13:00
13:30
14:00
14:30
15:00
15:30
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30
21:00
21:30
22:00
MÅNDAG
MÅNDAG
LUNCHPILATES
12:00 - 13:00
Klassisk pilates med lunch
Rebecka
En måndag i snar framtid
Gör en intresseanmälan till rebecka@qiyogicarts.com
Max 5 platser

En lunchklass med klassisk pilates. 35 minuters intensiv pilates – därefter intas förbeställd sallad från Salads n smoothies. Du kan välja mellan att äta den hos oss – eller att ta med den tillbaks till jobb.

(Att Pilates räddade min rygg är inte tu tal om saken. Efter dryga 15 år av ländryggssmärta började jag med Pilates när jag träffade Mats. Jag hade aldrig tyckt att pilates var "träning" men så fort jag fick koll på powerhouse så försvann också smärtan – jag kunde bära upp mig själv på ett nytt sätt! Därför var steget till att utbilda mig själv till att hjälpa andra inte så långt!)

TRXPilates
17:00 - 18:00
Instruktör: Rebecka
6 maj 2019
Antal platser: 9

TRXPilates (Suspension Pilates) är en träningsform som utmanar dig på mellan- och avancerade nivåer av traditionella och moderna ‘pilates på matta’-rörelser och reformer-rörelser – fast vi gör dem med hjälp av en TRX. TRXPilates är också ett fantastiskt sätt att hålla jämna steg med din pilatesträning när du reser eller om du bara vill krydda din nuvarande träningsrutin med något utmanande.

DAG & TID
Måndagar 17:00-18:00

TISDAG
TISDAG
YANGYOGA
20:00 - 21:15
Instruktör: Rebecka
7 maj klockan 20:00
Antal platser: 2 kvar av 8

Yang – som är motsvarighet till Yin, står för det rörliga, lekfulla och heta. Den här är för dig som vill komma igång med kroppen och utmana dig själv.

Yangyoga bygger styrka, ökar rörlighet och smidighet, ger god balans och kropsskontroll med en medveten andning och fokusering av sinnet som röd tråd. Här balanserar vi kropp och själ, stimulerar energiflödena och får oss att vara mer närvarande i nuet i både traditionella taoistiska yogasekvenser som modernare Budokonrörelser.

ONSDAG
ONSDAG
YINYOGA
18:30 - 19:45
Instruktör: Rebecka
Kursstart: 8 maj klockan 18:30
Antal platser: 10

Njut av en riktigt traditionell kinesiskt yinyogakurs där din kropp får utrymme att sträcka på sig i lugna som flödande sekvenser. Bindväv, meridianer och det nedre chakrat (lower dan tian) ges energi och kärlek.

TRXYOGA
20:00 - 21:00
TRXYoga
Instruktör: Rebecka
Kursstart: 8 maj klockan 20:00
Antal platser: 9

TRXyoga är för dig som är trött på muskelstelhet och begränsad rörlighet. Längtar du efter en skön stund till skön musik, så är du hjärtligt välkommen. På det här passet använder vi TRX som grundredskap och utövar yogaposer som mobilitetsmål.

TORSDAG
TORSDAG
RÖRLIGHETSSKOLAN (tillbaks till hösten!)
17:00 - 18:15
Instruktör: Rebecka
Nästa kursstart hösten 2019!
Antal platser: 8

Hur skulle det vara om du verkligen bestämmer dig för att denna våren kommer att bli den vår i ditt liv som förändrade din framtida fysiska kropp – och där förståelsen om varför du behöver skapa en långsiktigt hållbar kropp är så viktig för dig? Vill du bli och känna dig rörligare alltså?

Den här kursen skiljer sig från våra andra kurser på så sätt att den sträcker sig lika långt som det ungefär tar för din kropps fascia (bindväv) att börja ändra form – dvs att du blir rörligare på riktigt. Man brukar tala om 6-24 månader av regelbunden fasciaträning – men här siktar vi på att ta höstens tid till att vänja dig vid ditt nya rörelsemönster och skapa en beteendeförändring gentemot vad din kropp behöver för att den ska bli rörligare.

Sen kan du antingen fortsätta med Rörlighetsskolan – eller känna dig så trygg att du fortsätter på egen hand att ge din kropp den kärlek den behöver för att hålla långsiktigt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *