fbpx
Hälsa,  Yinyoga

Allabolag.se skriver om yoga för chefer

Att det är viktigt att ta hand om kroppen har ledare vetat ett bra tag. Svenska chefer tränar som aldrig förr och mäter inte sällan sina krafter i motionslopp av olika slag. Men allt fler inser nu att den som vill prestera på topp också måste se till att själen är i balans. Säg hej till den nya chefstrenden – yoga.

– I USA är yoga ett vedertaget verktyg för att förbättra kvaliteten i olika typer av arbetsprocesser och ledarutveckling. Företag som Apple och Google har använt sig av det på ett mycket medvetet sätt under flera år. De har insett att det på ett konkret sätt kan hjälpa medarbetarna att kalibrera sin inre kompass och få fullt fokus på de uppgifter de ska utföra. Ett redskap för effektivisering helt enkelt, säger Lovisa Mellgren. Hon fortsätter:

– Här hemma håller vi nu också på att få upp ögonen för yogans potential. Jag skulle definitivt säga att vi ser begynnelsen av en yogatrend bland beslutsfattare i svenskt näringsliv.

allabolag.se

8 effekter av yoga

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *