fbpx
Hälsa,  Klasser

Höstens kurser är här!

Sommar - eld och intensitet. Sensommar och tidig höst - jord och grundning.

Enligt de fem elementens lära om att varje årstid är knutet till fem olika element – så lämnar vi nu snart sommaren med mycket fart och fläkt, värme och hög energi. Eldens element. 

Istället tar hösten, eller egentligen sensommaren/förhösten vid och vi går mot jordens element. Det är nu som vi börjar längta efter lite lugnare stunder, mer struktur i tillvaron – och kanske även om du känner lite motstånd att lämna semestermode, så känns det kanske ändå ganska skönt att få ordning på allt från matvaror till träning?

Så känner jag i alla fall, och med nästa vecka startar därför kurserna hos oss. 

Varmt välkommen till den lilla studion med det stora hjärtat!

Rebecka-underskrift

Nya klasser i höst, Qi Flow och Klassisk pilates

Qi Flow är en långsam yogaklass där varje andetag räknas. Endast andetaget är det som styr dig genom rörelserna för att du ska hinna känna, stanna upp och därmed lära dig att lyssna inåt till dig själv. Klassen inleds med långsam cirkulation genom andning och rörelser som känns igen från qi gong.

Starta din söndag på ett mjukt och inkännande sätt. Lyssna till dina andetag och våga känn efter hur du mår. Stanna i den känslan och lyssna efter vad din kropp säger – våga möta och senare, våga förändra.

Kursstart: Söndagen den 8 september klockan 10.00

“OM ANDNINGSMÖNSTREN INTE NORMALISERAS, KAN INGET ANNAT MÖNSTER DET HELLER.” – KAREL LEWIT

BOKA HÄR >>

Klassisk pilates är en träningsform som vänder sig till alla som vill skapa en stabil inre kärna och lyfta sin insida. I den här klassen utgår vi från pilates matwork dvs att vi jobbar på mattan med vår egen kropp. Ibland använder vi redskap för att förtydliga och/eller förstärka en övning.

Pilates stärker speciellt musklerna i bålen – core (rygg, mage, sidor, bäckenbottenmuskler och sätet) det så kallade powerhouse, där den inre, djupa och stabiliserande muskulaturen aktiveras.

Pilates passar alla – men är utmärkt för dig med smärta i rygg eller med svaga bäckenbottenmuskler.

Kursstart: 3 september klockan 17.30

BOKA HÄR >>

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *