fbpx
Fascia,  Hälsa,  Klasser,  Pilates,  Yangyoga,  Yinyoga

Snart kursstarter, äntligen!

Att längta och se framemot återhämtning och en tid med oplanerade dagar och bara gå efter den fysiska och sinnliga behovsklockan är sååå nyttigt. Lika mycket längtan finns nu efter att komma igång igen efter en färdig uppladdning! Är ni med mig vecka 3? ✨

Ändringar i schemat efter er efterfrågan

Det är underbart att få vara egenföretagare och bestämma så mycket själv! Som till exempel när ni uttrycker ett önskemål – ja då kan jag som ”chef” ändra mitt schema för att tillgodose er! 

Därför så finns det nu TVÅ klassiska pilatesklasser i veckan!

Tisdagsklassen är mest full med tidigare elever som nu är inne på den tredje omgången – och ni kommer att få känna på level 2 denna kurs! 🙂 Först lite repetition såklart, men sen kopplar vi på powerhouse och levlar upp!

Onsdagsklassen har börjat fyllas – och med nybörjare, vilket är jättekul! Pilates är en träningsform som alla nivåer kan delta på samma klass, men såklart är det lättare att få vara nybörjare tillsammans med andra där det kanske behövs lite mer tid och utrymme för gemensamma frågor och enskilda guidningar.

Yin och yang - livets essens

Yangyogan (med yinavslutning) är den klass som avslutar tisdagskvällar i studion – och för er som är nyfikna på denna så kan jag säga att här får allt finnas. Vi är alla olika till utseende som insidan.. både mentalt med också fysiskt. 

Det är OTROLIGT viktigt för mig att förmedla att vår fysiska insida är den som bestämmer hur det ser ut på utsidan. OCH ATT DET ÄR TOTALT OVIKTIGT hur någon annan ser ut! 

Vår unika benstruktur är den som avgör vissa positioner för oss. Vävnader som stagnerat av ålder, trauma eller stelhet är en annan sak. Så i denna klass går vi in med denna fokus – och utifrån det så yogar vi i former som djuriska rörelser, qi gong former, Budokon moves eller Kung fu-inspirerade kamprörelser. Oavsett vilket, så är glädjen det essentiella!

På slutet låter vi oss varvas ner till yin/restorative positioner som får oss att landa och kontemplera över vårt mående efter yangrörelser. En otroligt skön avslutning på en mitt i veckan-dag!

Yinyogans meditativa värld. PAUS & REFLEKTIONS-knappen tillsammans med bindvävsrelease.

Yinyogan på söndagkvällar är ren MAGI. Sex platser i mitt mysiga yogarum. Här delar vi mycket. Skrattar och gråter. Ja det låter nåt, men detta rum medger en trygghet som vi alla gynnas av. Sinnet, energier, bindväv och andning i ett skönt samband. Är du nyfiken på AcuYin, så är det här du får veta mer. Jag älskar triggerbollarnas effekt – och jag varvar vissa yinställningar med dessa. 

NYGAMMALT! Rörlighet & Styrka

Denna klass riktar sig till dig som vill jobba mer förebyggande med din rörlighet i kombination med styrka. I denna klass välkomnar jag dig som inte har alltför stor utmaning i form av skador eller rehab framför dig.

Här utmanar vi de områden i kroppen som känns stela och svaga. Vi kommer att berika oss med funktionella kroppsövningar som stretchar, stärker och ger oss goda skratt!

Längtar efter att ses på mattan!

Kramar från mig,

Rebecka-underskrift

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *