fbpx
Yinyoga

En till Yinyoga att anmäla sig till!

Vår härliga yinyogaklass behöver bli en till – och det känns roligt och helt rätt i tiden med mycket oro och stress kring Coronapandemin – samt en höst som står för dörren med mörker och rutiner. Kanske är det precis en yinyogaklass du behöver för att kunna reflektera och landa. Eller bara en välbehövlig paus från sus och brus – för att lyssna in vart du befinner dig.

Vi har lagt in den här yinyogan på söndagkvällar klockan 19.30, sådär precis lagom för att mysa hem efteråt, krypa upp i soffan och bara vara tills det är dags för en god natts sömn – som en magisk uppladdning inför veckan. Kanske på något sätt sätta en lugn intention som du kan bära med dig när rutiner och vardagspyssel ska fungera.

Hjärtligt välkommen att boka dig! ? ? ☯️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *