fbpx

Om

"Qi flows where attention goes"

“In Chinese philosophy, the ethereal substance of which everything is composed. Early Daoist philosophers and alchemists regarded it as a vital force associated with breath and bodily fluids and sought to control its movement within the body in order to achieve longevity and spiritual power.”

Qi Yogic Arts

När Qi och Yogic blev Arts

Qi Yogic Arts startades när passionen och glädjen för taoist yoga och kroppens funktionella rörlighet blev så stor att vi ville separera det från vårt moderskepp Stabil Styrka – för att vi behövde renodla våra olika driv.

Min önskan är att föra den traditionella taoistiska yogan vidare. Att få ge en inblick i det kinesiska systemet som innehåller så mycket fantastiskt som bland annat meridianer, meditation och qi gong. Att även få ge människor en skön balans i sin själ genom att hitta kunskap om sig själva.

Att också få ge känslan till människor att de inte kan vara fel, möjligtvis göra fel. Att livet är lekfullt och innehållsrikt, om vi väljer att se det. Om vi väljer att se oss själva där vi är – och att förändra mot den vi vill vara. Ett långsiktigt förhållande med oss själva.