fbpx

Klasser

När du anmält dig till en kurs så löper den 1 gång i veckan – och syftar till att både ge dig en skön och utmanande stund – som att ge dig kunskap om din kropp. Jag älskar att få dela med mig av min kunskap – för att du ska må bättre. Eftersom jag brinner för att göra skillnad på ett långsiktigt hållbart sätt – så tycker jag det är extra häftigt när du också vill ha det långsiktiga perspektivet i åtanke. Det är då vi kan skapa förändring tillsammans!

Rebecka-underskrift

Yangyoga - som avslutas med yin

Yang – som är motsvarighet till Yin, står för det rörliga, lekfulla och heta. Den här är för dig som vill komma igång med kroppen och utmana dig själv.

Yangyoga bygger styrka, ökar rörlighet och smidighet, ger god balans och kropsskontroll med en medveten andning och fokusering av sinnet som röd tråd. Här balanserar vi kropp och själ, stimulerar energiflödena och får oss att vara mer närvarande i nuet i både traditionella taoistiska yogasekvenser som modernare Budokonrörelser. Vi frigör även din fascia (bindväv) med akupressur med hjälp av triggerbollar.

Klassisk pilates Level 1 & 2

Att Pilates räddade min rygg är inte tu tal om saken. Efter dryga 15 år av ländryggssmärta började jag med Pilates. Så fort jag fick koll på powerhouse så försvann också smärtan – jag kunde bära upp mig själv på ett nytt sätt. Därför var steget till att utbilda mig själv till att hjälpa andra inte så långt!

Det här är en kurs för dig som har uppnått den gyllene åldern eller känner dig äldre än vad du borde känna dig!

På de här klasserna kommer vi enbart att jobba med release av kroppens fascia (bindväv). En skön timme med release / frigörande övningar som är mer statiska än dynamiska men även inslag av små hopp och styrka för att bygga upp myofascia.

Vi kommer använda oss av triggerbollar för att öka blodcirkulationen, stretcha över mjuka bolster för att förlänga bindväven och kanske framförallt – ge dig kunskap om din egna helt fantastiska kropp! Det bästa av allt? DET ÄR ALDRIG FÖRSENT att varken förändra något eller att förlänga kroppen!

NYTT! Fasciaträning för äldre goa gubbar! 

TRXYoga är för dig som är trött på muskelstelhet och begränsad rörlighet. Längtar du efter en skön stund till skön musik, så är du hjärtligt välkommen. På det här passet använder vi TRX som grundredskap och utövar yogaposer som mobilitetsmål.

Njut av en riktigt djuplodande yinyogakurs där din kropp får utrymme att sträcka på sig i längre sekvenser. Bindväven (fascia), meridianer och det nedre chakrat (lower dan tian) ges energi och kärlek. Vi använder akupressur med triggerbollar för att öka blodgenomströmningen och rensa ut stagnerad energi samt att frigöra stelhet i din bindväv.

Yinyoga är fantastiskt för dig som vill stilla sinnet, minska stress och ångest, öka blodcirkulationen i kroppen, förbättra rörlighet, frigöra fastklibbad bindväv (det som gör att du känner dig stel) och skapa större utrymme för dina leder att röra sig. Dina inre organ balanseras genom positionerna och ökar din qi (flöde, energi) genom dem.

Rörlighetsskolan | 16 veckor

Hur skulle det vara om du verkligen bestämmer dig för att denna våren kommer att bli den vår i ditt liv som förändrade din framtida fysiska kropp – och också få inblick i din knopps tankar och beteenden, Att få förståelse för varför du behöver skapa en långsiktigt hållbar kropp och knopp längs din livsresa. 

Qi Flow

Qi Flow är en långsam yogaklass där varje andetag räknas. Endast andetaget är det som styr dig genom rörelserna för att du ska hinna känna, stanna upp och därmed lära dig att lyssna inåt till dig själv. Klassen inleds med långsam cirkulation genom andning och rörelser som känns igen från qi gong och avslutas med savasana och/eller fascia release med triggerbollar.

TRX Pilates (Suspension Pilates) är en träningsform som utmanar dig med traditionella och moderna ‘pilates på matta’-rörelser och reformer-rörelser – fast vi gör dem med hjälp av en TRX. TRX Pilates är också ett fantastiskt sätt att hålla jämna steg med din pilatesträning eller om du bara vill krydda din nuvarande träningsrutin med något utmanande!

Hela kroppen tränas – med core, som just kärnan i denna träningsform!