Klasser

När du anmält dig till en kurs så löper den 1 gång i veckan under två månader – och syftar till att både ge dig en skön och utmanande stund -som att ge dig kunskap om din kropp. Jag älskar att få dela med mig av min kunskap – för att du ska må bättre. Eftersom jag brinner för att göra skillnad på ett långsiktigt hållbart sätt – så tycker jag det är extra häftigt när du också vill ha det långsiktiga perspektivet i åtanke. Det är då vi kan skapa förändring tillsammans!

TRXYoga är för dig som är trött på muskelstelhet och begränsad rörlighet. Längtar du efter en skön stund till skön musik, så är du hjärtligt välkommen. På det här passet använder vi TRX som grundredskap och utövar yogaposer som mobilitetsmål.

Nästa kursstart: Onsdagen den 30 oktober klockan 19.00

Yangyoga - som avslutas med yin | 6 gånger

Yang – som är motsvarighet till Yin, står för det rörliga, lekfulla och heta. Den här är för dig som vill komma igång med kroppen och utmana dig själv.

Yangyoga bygger styrka, ökar rörlighet och smidighet, ger god balans och kropsskontroll med en medveten andning och fokusering av sinnet som röd tråd. Här balanserar vi kropp och själ, stimulerar energiflödena och får oss att vara mer närvarande i nuet i både traditionella taoistiska yogasekvenser som modernare Budokonrörelser.

Nästa kursstart: Tisdagen den 29 oktober klockan 19.00

Klassisk pilates | 6 gånger

Att Pilates räddade min rygg är inte tu tal om saken. Efter dryga 15 år av ländryggssmärta började jag med Pilates. Så fort jag fick koll på powerhouse så försvann också smärtan – jag kunde bära upp mig själv på ett nytt sätt. Därför var steget till att utbilda mig själv till att hjälpa andra inte så långt!

Kursstart: Tisdagen den 29 oktober klockan 17.30

Njut av en riktigt djuplodande yinyogakurs där din kropp får utrymme att sträcka på sig i längre sekvenser. Bindväven (fascia), meridianer och det nedre chakrat (lower dan tian) ges energi och kärlek – och vi använder ibland akupressur med triggerbollar för att öka blodgenomströmningen och rensa ut stagnerad energi.

Yinyoga är fantastiskt för dig som vill stilla sinnet, minska stress och ångest, öka blodcirkulationen i kroppen, förbättra rörlighet, frigör fastklibbad bindväv (det som gör att du känner dig stel) och skapar större utrymme för dina leder att röra sig. Dina inre organ balanseras genom positionerna och ökar din qi (flöde, energi) genom dem.

Nästa kursstart:  Söndagen den 3 november klockan 18.00

Rörlighetsskolan | 16 veckor

Hur skulle det vara om du verkligen bestämmer dig för att denna våren kommer att bli den vår i ditt liv som förändrade din framtida fysiska kropp – och där förståelsen om varför du behöver skapa en långsiktigt hållbar kropp är så viktig för dig? Vill du bli och känna dig rörligare alltså?

Kursstart: Onsdagen den 15 januari klockan 17.30, 2020

Qi Flow | 6 gånger

Qi Flow är en långsam yogaklass där varje andetag räknas. Endast andetaget är det som styr dig genom rörelserna för att du ska hinna känna, stanna upp och därmed lära dig att lyssna inåt till dig själv. Klassen inleds med långsam cirkulation genom andning och rörelser som känns igen från qi gong.

Kursstart: Söndagen den 3 november klockan 10.00

TRXPilates (Suspension Pilates) är en träningsform som utmanar dig på mellan- och avancerade nivåer av traditionella och moderna ‘pilates på matta’-rörelser och reformer-rörelser – fast vi gör dem med hjälp av en TRX. TRXPilates är också ett fantastiskt sätt att hålla jämna steg med din pilatesträning när du reser eller om du bara vill krydda din nuvarande träningsrutin med något utmanande.

Nästa kursstart:  Hösten 2019, datum ej bestämt!