fbpx

Samtalsterapi

Varför samtalsterapi hos mig?

När du behöver lite styrhjälp på vägen.

Jag jobbar utifrån ett holistiskt synsätt vilket gör att helheten är viktig. Att se samband över relationer, arbete, kost och träning – och vad det gör för ditt välbefinnande idag.

Har du det bra idag? Vill du må bra imorgon? Frågor som kanske besvaras på autopilot med ett ”Ja!”.... Så jag frågar en gång till: Har du det bra idag? ... and what about tomorrow, and the day after that? 

Om du nu kände att svaret inte kom lika snabbt och kraftfullt… eftersom du hann stanna upp och verkligen fråga dig själv – och känslan som infann sig kanske sänkte din guard lite.. då ska du veta att jag finns här ifall du vill prata. Prata om sånt som får klumpen i magen eller hjärtat att göra sig påmind.

Jag kan finnas här som ditt stöd i att hitta en bättre balans till en långsiktigt hållbar hälsa. Så att du kan ha en bra dag, idag – imorgon, och många fler dagar.

Jag finns på rebecka@qiyogicarts.com. Jag är även utbildad för samtalsterapi via nätet ifall du hellre vill prata via t ex Skype, Messenger eller Facetime, – eller annat medie som du är bekväm med. På Skype hittar du mig genom att söka på Rebecka Chytraeus. 🌙🌞 

Ta emot min hand här och nu.

Hur arbetar jag?

Min inriktning är KBT som står för kognitiv beteendeterapi och är en typ av terapi som är inriktad på att förändra förhållandet mellan tankar, känslor och beteenden. 


Ibland får du hemuppgifter mellan besöken för att komma längre i din medvetenhet om dina känslor och ditt agerande i olika situationer.


Jag jobbar även med fasciabehandling när trauman och gamla upplevelser satt sig fast djupt i kroppen som behöver få komma upp och flytta ut. Läs mer om det och boka tid här istället.


Som Certifierad Samtalsterapeut står jag inte under Socialstyrelsens tillsyn men allt som sägs mellan dig och mig stannar oss emellan. Om du vill dokumenterar vi det även i ett gemensamt kontrakt som vi skriver tillsammans med dina mål.