Klasser

TRXYoga är för dig som är trött på muskelstelhet och begränsad rörlighet. Längtar du efter en skön stund till skön musik, så är du hjärtligt välkommen. På det här passet använder vi TRX som grundredskap och utövar yogaposer som mobilitetsmål.

Nästa kursstart: Hösten 2019. Vår sommarträning börjar istället vecka 27!

Yangyoga | 8 veckor

Yang – som är motsvarighet till Yin, står för det rörliga, lekfulla och heta. Den här är för dig som vill komma igång med kroppen och utmana dig själv.

Yangyoga bygger styrka, ökar rörlighet och smidighet, ger god balans och kropsskontroll med en medveten andning och fokusering av sinnet som röd tråd. Här balanserar vi kropp och själ, stimulerar energiflödena och får oss att vara mer närvarande i nuet i både traditionella taoistiska yogasekvenser som modernare Budokonrörelser.

Nästa kursstart: Hösten 2019. Vår sommarträning börjar istället vecka 27!

Klassisk pilates

Att Pilates räddade min rygg är inte tu tal om saken. Efter dryga 15 år av ländryggssmärta började jag med Pilates. Så fort jag fick koll på powerhouse så försvann också smärtan – jag kunde bära upp mig själv på ett nytt sätt. Därför var steget till att utbilda mig själv till att hjälpa andra inte så långt!

HÅLL UTKIK EFTER STARTDATUM!

Njut av en riktigt traditionell kinesiskt yinyogakurs där din kropp får utrymme att sträcka på sig i lugna som flödande sekvenser. Bindväv, meridianer och det nedre chakrat (lower dan tian) ges energi och kärlek.

Nästa kursstart:  Hösten 2019. Vår sommarträning börjar istället vecka 27!

Rörlighetsskolan | 16 veckor

Hur skulle det vara om du verkligen bestämmer dig för att denna våren kommer att bli den vår i ditt liv som förändrade din framtida fysiska kropp – och där förståelsen om varför du behöver skapa en långsiktigt hållbar kropp är så viktig för dig? Vill du bli och känna dig rörligare alltså?

Kursstart: Hösten 2019. Vår sommarträning börjar istället vecka 27!

TRXPilates (Suspension Pilates) är en träningsform som utmanar dig på mellan- och avancerade nivåer av traditionella och moderna ‘pilates på matta’-rörelser och reformer-rörelser – fast vi gör dem med hjälp av en TRX. TRXPilates är också ett fantastiskt sätt att hålla jämna steg med din pilatesträning när du reser eller om du bara vill krydda din nuvarande träningsrutin med något utmanande.

Nästa kursstart:  Hösten 2019. Vår sommarträning börjar istället vecka 27!